Äntligen.

Jävlar.. jag vaknade upp att jag som vanlig när jag alltid gör när jag har druckit, spänt mina käkar när jag sov. Alltså bet ihop tänderna. Så jag hade ont i min käke och smärtan gick i huvet. Och vet ni va? Vi har inte värktabletter hemma! Jag tror jag dööör! Men alla fall, jag försökte somna om då jag vaknade vid halv elva. Tyckte det var lite tidigt att vakna för att ha festat ;) Men jag låg i sängen till kvart över elva, och kunde inte somna om. Så jag gick helt enkelt upp.
Nu mår jag lite bättre. Men som sagt, en värktablett hade inte suttit fel, och ett glas coca cola. Vet ni att det har funnits kokain i coca? Kokain=coca. Men det var så små doser, och tillsist kom dom på att det inte var så jätte bra, så dom slutade med det. Lite allmänbildning :D ha ha!


Crazy, men snygga ;)

Lite kortfattat om festen:
Vi var nästan dom första, och vi var sena :P ha ha! Men efterhand så rullade folk in och det var fullt hus som vanligt :) Men fan det är bara trevligt ! :D festen började med gitar hero. Jag var ju tvungen att pröva det igen. Så jag och elna tog en match, jag vann så klart =) he he..
Senare blev det dans, eller det var bara jag och elna som dansa :P som alltid :) Jag satte igång tetris för att jag och natha dansa alltid till den uppe hos Becka och kim när dom bodde i Tomelilla. Det var tider :)
Vid ett tiden så var det tid för mig att ta tåget hem. När jag skulle ta biljett med mitt kort, så var kortautomaten borta .. Så vi gick fram till kotrollanten och frågade hur jag skulle göra eftersom jag inte kunde ta biljett, då säger hon "du kan pröva att ta den kortautomaten där" och pekade på automaten som vi hade gått förbi utan att se ! OMG, så jävla pinsamt :P

Jag måste också berätta att denna veckan har jag och mamma varit jätte duktiga med att käka nyttigt. I torsdags så käka vi en supernyttig lunch. Mammas lila sallad, tonfisk, ägg, gurka, tomat och citron vatten :D Jag la den GI boken för att det skulle se snyggt ut ;) Jag kollade i den faktiskt, men den var så tråkigt (för där va inga bilder på maten ju) Jag vill ju kunna se vad jag ska laga :P he he.

Kommentarer
Postat av: Pauline

Fan va brun jag är :)

mobbat att jag kommenterar på min egen blogg ;)

2008-11-22 @ 17:00:38
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0