Ljus i vårt hus.

Jag har tänd massa värmeljus på mitt rum. det är så himla mysigt, och man blir verkligen på myshumör och man blir lugn. Jag rekomenderar det till alla människor.


Jag tänker hela tiden vad jag vill göra med mitt liv. När jag gick i skolan hade jag massor av planer, det har jag fortfarande. Men nu när jag verkligen kan göra något så är det nåt som hindrar mig. Jag vet inte om det är för att jag inte vågar eller om det är för att jag vet inte hur jag ska ta första steget.

Just nu tänker jag att jag vill jobba, hela tiden. Tjäna pengar, om man inte har pengar kommer man ingenvart. Synd men sant, tyvärr är man inte född som en rik bortskämd unge.

Framför allt vill jag ha den där lilla apparaten som kan hjälpa min stamning. Jag känner verkligen att min stamning hindrar mig från att våga skaffa ett jobb. Jag skulle jätte gärna kunna jobba som servitris eller telefonsäljare, men det passar sig inte om man är stammare. Jag är en socialperson, (eller vill) men min stamning hindrar mig.


Nu ska jag titta lite på 2½män , sen ska jag lägga mig i sängen och läsa boken. Den är så himla bra, man kan verkligen drömma sig bort till New York :)

Kommentarer
Postat av: Ida Björck

svar: jomenvisst :)

2008-11-10 @ 23:11:37
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0