Go natt

Nu sitter jag i sängen, med datorn i knäet. Så himla göttet :) Jag somnar vilket minut som helst, och jag ska upp relativt tidigt imorron. eller ganska tidigt.. jag ska köra härifrån kvart över nio alla fall, så jag får gå upp vid åtta. Sen efter att jag har varit hos logopeden så kanske jag svänger in om till nova lund och tar en chailatte? Mums ;) ha ha! Blir du avis nu lotta? :P Nej, sånt har jag inte råd med. Kostar ändå 30kr för en liten, (35kr för en stor) Vilket tar man lixom? :P ha ha!
Sen på hemvägen ska jag nog ta ett lass till från lunnarp. Det är himla massa grejer jag har :P Gud, jag måste skaffa migg ett usb-minne så att jag kan lägga in allt jag har på min dator. Annars kommer jag aldrig åt det mer, känns det som.

Till katastrofen som hände idag! Lotta färgade mitt hår, enbart utväxten eftersom den var typ gul. Och så hade jag en mörkbrun färg hemma, så jag tänkte att jag skulle ta den så slapp jag köpa en ny färg, man är ju inte miljonär precis. Och när jag har tvättat ur färgen, fönat mig och tittar mig i spegeln så höll jag på att skrika! Det såg förjävligt ut ! Det var sån kontrast, nästan black and white. Jag hade ju helt för mörk färg till utväxten till mig nästan chokladbruna färg. Så nu får jag blir mörkbrun IGEN! Jag som tänkte att jag skulle bli lite ljusare nu när det är vår, och lotta rekomenderade att jag skulle vänta en månad innan jag slingar det igen, eftersom annars kommer det inte ta så mycket på håret när jag slingar det. Så det kommer nästan bli sommar när jag kommer bli lite ljusare. Skit tråkigt ! Ajja, så går det när man är snål ;) ha ha! Seriöst, jag ser ut som en polack. usch!

Nåja, man ska inte gråta över spilld mjölk. Nu somnar jag vilken sekund som helst. Vi hörs imorron! Go natt . ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0