God förmiddag.

Usch va jag har ont i kroppen. ! Det är inte träningsvärk, men det känns att man va ute och gick i en timme igår. Göra samma sak ikväll Tessan?
Som vanligt somna jag inte förrän ett inatt, jag får helt enkelt sluta med att titta på The Parkers så sent. Blää!
Det är tråkigt väder idag, småregnar och allt är grått. Jag vill ha soooool!
Grannen till höger har undvikit mig sen jag kom hit. Schysst va?! Vi som brukade vara "so close" :p ha ha!
Jag vill pröva sushi, jag tycker det verkar gott.. Men jag tror verkligen att jag inte kommer tycka om det. För det första äter jag inte skaldjur, och så gillar jag inte råfisk :P Så det sket sig ! :P

Just det, det är det 1:e april idag. Dagen då vi skulle flytta in till lägenheten. Det blir nog fördröjning med det eftersom hyresvärdenär dum i huvet ! Så jag flyttar in nästa vecka istället.
Och sen ska det luras idag :D haha! Jag har bestämt mig för att jag ska lura någon rejällt! För det har ja ladrig lyckats med :p Antinge kan jag inte hålla mig för skratt eller så tror inte personen på mig :P he he... Jag blir lurad hela tiden, men jag är så blåögd att jag tror på vad alla säger :)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken. Jag gick upp vid åtta och gick en liten runda med S & C, men när jag kom hem igen så la jag mig i sängen igen. Sov till halv elva, och inte har dom en kaffekokare så att man kan koka kaffe och bli pigg :p

Kommentarer
Postat av: Carol

Sushi är bajs! och bajsäckligt! folk säger bara att de gillar det för att det är coolt! skitnasty.. har ett dåligt minne av sushi som innebar klubbpremiär i Lund, rosévin och en toastol och första spyan på ett par år... stay off the fucking sushi!!!

2009-04-01 @ 12:41:33

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0