Kyla ner mig!

Det är sjukt varmt på mitt rum så jag kan inte somna! Åååh, jag har fönstret öppet så mycket det går. Men det verkar inte hjälpa ändå!

Om det är sol och varmt imorron ska jag fan till stranden, eller sola i trädgården, sätta igång vatten stridaren om det bli för varmt. HAHA! Nej, stranden blir det. Tror heller inte att vi har nån vattenspridare :P he he.
Jag måste till arbetsförmedlingen på måndag. Jag fick tillbaka mitt brev från försäkringskassan, visst jag ska kanske prata dom, men afm har med det att göra. För man ska fylla i ett papper och så får man pengar, om man gör ett minsta litet fel så får man inte pengarna, vilket jag blir sååå irriterad på!
Nåja, jag får väl försöka sova igen.

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Ååhhhh suck!JAg blir såå trött... Ja jag fattar att du inte har brutit det eller stukat foten,allt jag säger är att får denna "olyckan" följder så är det arbetsgivaren som ska stå för dem kostnaderna.. jag bara berättar det för dig för att jag vet att det e så o då vill jag berätta det för dig som inte har varit i arbetsbranschen lika länge som mig... Jag försöker inte på nåt vis göra mig viktig eller dylikt,jag berättar bara.. att så e det,du kanske inte känner det nu men det kan komma som värsta bakslaget senare.. du kan få problem med knäet i framtiden... det e det ingen som vet..

2009-08-09 @ 08:10:35
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0