Insnöad i mitt eget huvud.

Gissa tre gånger? Chefen ringde och sa att jag inte behövde komma idag. Wiiie? Det har inte slutat snöa och dom har gått ut i både tv och radio att man ska låta bilen stå idag, plus att där har varit ett 20tal olyckor redan. Så faktiskt så betyder mitt liv mer än pengar. Lixom tänk om nåt skulle hända mig på väg hem från jobbet? Då har jag tjänat mina pengar, men jag kanske inte kommer iväg till usa ändå? Hur lönt var det då att jobba dom få timmarna?
Men ändå är jag lite glad att jag är ledig, för då hinner jag med lite som jag ska göra också. Som att packa, göra en julmatlista, skotta (eller det kan jag tvinga pappa till ;) jag har redan skottat en gång,haha!), och varför inte städa lite? :) Jag måste hitta mina vantar alla fall. Jag köpte tunnvantar på H&M för ett tag sen, och nu kan jag inte hitta dom! Typiskt.. äsch jag får ändå köpa tjockare. Eller det köper jag i new york. Herre gud! Jag har ännu inte fattat att jag ska till USA! Jag? va? vaddå? näää? :P haha!

Nu ska jag börja göra nåt vettigt, om inte nåt annat så är det jävligt skönt att vara uppe före tolv :P haha! Jag har fan varit vaken sen halv tio. Kryss i taket ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0