Recept.
Grönsakspuré | ||
1 st | blomkålshuvud(en) | |
1 st | broccolibukett | |
0,5 dl | crème fraiche | |
salt och peppar |
Tillagning
1. Dela blomkålshuvuet och broccolin i buketter och koka tills de blir mjuka, det tar cirka 5 minuter. Häll av det mesta vattnet, spara lite att mixa med (inte för mycket, för då kan det bli för löst. Ett tips är att hälla en del i en skål eller burk och hålla i så mycket du vill ha). Mixa grönsakerna med lite av kokspadet med mixerstav eller i mixer. Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
tasteline.com
Kommentarer
Postat av: Tezzan
Tack för tipsen om den fina smal maten.. ska faktiskt göra den imorgon kväll.. måste äta nyttigt o bra nu när jag ammar o vad kan vara bättre än sån nyttig mat.. Puss o kram
Postat av: L o t t i i i z z
Det receptet ska jag LÄTT prova :D verkar gott!
Trackback