Fem saker du bör veta när du möter en stammare.

  1. Verka inte stressad även om du är det. Vi stammare blir oftats mer stressade och stammar mer, och då tar det ännu längre tid att prata.
  2. Säg aldrig "Ta det lugnt" eller "andas" när vi stammar. Det hjälper inte ! Vi märker själv när det blir för mycket och har säkert några knep att dra fram. Plus att vi blir stressade när folk säger så.
  3. Fyll aldrig i ord! Så länge du inte ser på stammaren att den inte kommer någonvart och vill att du säger det (Så är det med mig alla fall, jag kan inte prata för alla stammare). Det är mycket viktigt att stammaren får säga ordet själv.
  4. Ha tid. Om din kompis, släkting eller en främling på Ica stammar, låt det ta den tid det tar för den att prata. Det hjälper.
  5. Gör aldrig grimaser. När du möter en stammare, titta inte konstigt, tyck inte synd om, och framförallt; Skratta inte !


Kommentarer
Postat av: Linda

S. Habiiiibi, I'm back darling! Btw så drömde jag också om dig häromnatten. Jag var ute och gick med min schäfer i Toarpsskogen och du med din plutt på samma place. Det var tufft. HAHAHA! Men psyket? Nääe, där skulle jag nog höra hemma nu iaf :D



Nasty bild eller ej. Jag visar inte för mkt iaf ;)



Vi åker tillsammans! :D Afrika here we come!

2009-01-26 @ 14:56:21
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

S: Aww tack bejbi! Nu blev jag glader igen. Har dock inte ens orkat pallra mig in på msn där en massa meningslösa människor attackerar mig när jag loggar in. Det får nog vara ett tag till :)



Mjaa. Det är väl kanske bäst. Det suger bara att man ska gå skilda vägar när han är sjuk igen. Suger hårt..



Mjaa, Afrika nästa! :)



Mjoo men när ska vi ta dendära moroten då? ;P HAHAHA! Knepigt att vi drömmer om varandra tycker jag med. HAHA! Ännu värre att jag hade min bamsehund med. Måste bero på att din hund är en plutt som han kom med i bilden ;)

2009-01-26 @ 16:13:18
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0