"Om jag bara hade varit 20år yngre"

Jag ska aaaaldrig mer dricka... Yeah right.

Gårdagen var verkligen sjukt roligt! Jag är sjukt bakis idag, jag kan säga att jag var nog inte ens så här bakis på min student :P ha ha!
Alla fall, vi var i sjöbo och hade sjukt roligt allihopa. Alla blev fulla och glada :) haha! Sen åkte vi in till Carol, där hos och pojken gick och la sig, och somna :P Men vi andra festade på, vi gick till BarAbar, som jag absolut kunde varit utan! Där va skit tråkigt rent ut sagt, men jag och anna försökte ha roligt :P Sen blev det lite mat på max, sen efter fest hos en killkompis. Där jag och en annan tjej, som jag inte känner, gick och la oss i sängen för att sova. Men det gick mindre bra, för där var inte tyst nog :P Sen fick jag mer sällskap.

Jag var inte hos Carol igen förrän vid sex-sju tiden, skulle egentligen sova där. :P När jag kom dit skulle hon muppa sig, inte fan fick jag sova.. Inte förrän typ vid åtta tiden, och jag hann sova i en timme eller två. Fyyy fan va jag mådde sen. Huvudvärk och mådde skit illa! Och inga panodil hade hon. Sen åt jag lite chips när Anna och Janne kom, Så illamåendet blev bättre. När jag kom hem vid tre tiden, gick jag och la mig och sov till sju. Så jääävla skönt :P
Nu sitter jag med en pizza, dock fryspizza, biff och bearnisesås. Tacka gudarna för att pappa köpte hem en sån, och pucko :D YEah! Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0