Alla fall..

Jag kan ju alla fall berätta vad jag gjorde idag.
Jag körde in till Tomelilla, tanken var egentligen att jag skulle till bo ohlsson och tröst shoppa upp alla mina pengar, men lite vett i huvet har jag och lät bli. Så jag körde till Therese och grät över hennes axel istället, tack så mycket sis :)
Eftersom det var så fint väder så tvingade Therese mig ut på en runda, solen sken och det var ganska varmt ute. Egentligen hade jag bara lust att gå lägga mig och sova. Jag hade gråtit och mitt ansikte var svullen som en fotboll, men jag sköljde det med kallt vatten. Helt osminkade bägge två gick vi ut, med solglasögon så klart :D ha ha! Jag försökte att unvika att gå ut och sa att jag hade ingen jacka med mig, men då kom hon med en "räddning" och sa att jag kunde låna en jacka av henne. Typisk, inga fler ursäkter :P
Alla fall, där gick vi med barnvagnen och solglasögon ner till byn. Therese hade i tankarna att ta en fika på B&B, mitt i allt så träffade vi på alicias farmor, faster och kusin, sen kom chanette, sen kom becka. Blev ett himla trevlig kalas mitt i korsningen :P men när vi kom till B&B så var där fullt och dom hade inte satt ut utemöblerna än. Jätte dumt, för det var strålande väder. Så vi fick till boan och fikade, jag bjöd Tessan på fika ;)

Efter det så gick vi upp till oma, för ännu en fika. Satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Naturligtvis gullade vi med Alicia också ;) Det är alltid lika skönt att komma upp där, man känner sig som hemma :)
Sen ringer Jocce och säger att grannen hade ringt honom och sagt att bilen utanför dom stod och tjöt. Billarmet hade naturligtvis gått igång. Grannen var inte arg, men han ville bara påpeka det ;) Så vi fick gå hem, det var ändå dax, för vi hade varit hos oma en bra stund.

När jag kom hem så tänkte jag att jag skulle ta en liten powernap innan vi skulle dansa. Jag vaknar klockan sju av ett ryck och inser att kvart i sju skulle vi vara där. Så jag springer ut och ser om mamma har kört. Men hon sitter lugnt i soffan. Nåja, en annan gång då :)

Det blev mycket text i detta inlägget, men ni väljer själv om ni orkar läsa ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0