Dagen

Nu har dagen kommit. Jag sitter hos mamma, lotta kommer snart hem, vi ska käka lunch. Och sen ska vi köra till lund och köpa datorn!!! :D Yeeeah, håll tummarna för mig att allt går bra :)

Det var verkligen jätte trevligt hos Carol igår :) Love you fliss.
När jag kom till ystad så fick jag äran att hämta pizza, men väl inne på pizzerian tar dom inte kort. Så säger jag att jag kör och tar ut pengar. Då säger bagaren "Nej, inte köra. Gå. Det är svårt att köra". Alla som vet vart Caspers pizzeria ligger vet att man inte egentligen ska köra dit, för det är enklare att gå. Och med en närmare eftertanke så var det lättare att gå till bankomaten istället för att köra ystad runt för att kommer dit, det är helt otroligt vad många enkelriktade vägar det finns där :P he he.
Sen körde vi på chips-jakt, men det slutade med att både jag och Carol började skrika i bilen och jag gick in på turken och köpte chips. HAHA! Nej, skämt och sido ;) Vi är verkligen tramsiga när vi sätter den sidan till. Men fan, man ska vara det ibland :D
När vi kom hem så blev det tv-tittande, vi tittade på Tila tequila och det är ju helt sinnes vad folk gör för att bli b-kändisar ;) ha ha! Jag kokade flera koppar te, nej men två stycken alla fall :P Hjälpte lite mot halsen.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag plocka fram maten :) Vi hörs sen på min nya dator . Och förresten ska jag träffa Becka idag. Helt otroligt vad länge sen vi träffades ! Ända sen i januari om jag inte har helt fel för mig.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: f

ha en bra dag! :)

2009-05-28 @ 14:09:01
URL: http://fridaerikssonn.blogg.se/
Postat av: Jenilita

Hej gumman!

Haha tila tequila haha ja har sån hat kärlek till det programmet haha tycker hon e den mest billiga brud man får leta efter ändå kan jag inte låta bli att titta på skiten haha men hon e grymt sexyy iallafall hehe Bamsekram!

2009-05-28 @ 19:30:01
URL: http://www.blonditamedfotboja.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0