Jävlar vilken helg :)

Ojoj, nu ska jag försöka sammanfatta min helg. Jag ska se om jag kommer ihåg allting :P ha ha! Jag har haft jävligt roligt om inte annat. Tack Anna :)

I torsdags bjöd det på vin och film. Anna och Kim kom hit, dock var det bara jag och Anna som drack ;) Vi kollade på Jeff Dunham's show, sen kom pappa hem och det blev mest snack. :) Det blev mycket lyssnande på metal och ännu mer vin :D

Fredagen körde jag och Anna till Nova Lund, världens dummaste idé eftersom vi var ganska bakfulla. När vi kommer fram springer vi till apoteket, köper varsin ask värktabletter, springer till pressbyrån och köper varsin coca och proppar i oss tabletter. Vi såg ut som sju svåra år, men ändå skulle vi shoppa. Vi käkade faktiskt på McDonalds också, enbart för att vi var bakfulla :p ha ha!
När jag kom hem sov jag en liten stund för scheisse va jag var trött. Vid sju tiden åkte jag in till Ystad igen, jag och Anna skulle titta på innebandy. Ystad - Skurup spelade, vi satt och smygdrack också lite under tiden ;) Man kände sig nästan som 14år igen :P haha! Ystad vann, och vi gick till Kingshead och tog en nåt att dricka. Fast vi drog rätt snabbt och satte oss på Soft istället. Sen blev det fan ta mig BarABar, vi som sa att vi aldrig mer skulle gå dit. Men vet ni va? Det skulle spelas in lite av Wallanderfilmen, så det var intressant och titta :P Vi hade kul ändå trottsallt. Det underbara är att man verkligen kan släppa loss eftersom man inte bryr sig om att det är lammkydd ;) ha ha!

Lördagen vaknade jag och mådde ganska bra jag var otroligt trött, men ändå begav jag mig till Carol och umgicks med henne lite. Vi gick på stan, handlade lite nödvändiga kläder och så fikade vi :) Jätte mysigt.
På kvällen kom Anna hit och vi drack lite och tog tåget till Ystad för att sedan dra till öja, men först gick vi till Kingsan och köpte lite dricka. Sen ringde vi till femtioelva olika taxibolag och beställde taxi, men vi kom på att det går ju faktiskt buss ut till Öja, så vi fick ringa alla femtioelva taxibolagen och avbeställa :P
Det var ganska trevligt på öja. Sjukt mycket folk bara, men jag och Anna ägde på dansgolvet. Anna blir alltid så sur när hon blir knuffad :D haha!
Tusen tack Benny för att du ville köra för oss även om jag väckte dig mitt i natten :p

Det blev tyvärr inga bilder från gårdagen. Men här kommer lite från torsdag och fredag.


Anna satt vid datorn heeeela kvällen ;) HAHAA!


Titta Lotta, nytt stuprör ;)


Olof och Anna på Kingsan i fredes


Bar A Bar, Anna :P


Bar A bar, jag ;)


Jag och Anna har ingen aning vem killen och tjejen till vänster är. :P


Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

YEEEAAAH :D Det betyder att jag slipper pröjsa!! wiihoo!

2009-09-27 @ 20:11:23
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Anna

Haha minns inte en av dessa bilderna! Men kul hade vi! HATA och stå i telefonkö, och idioter som jävlas med mig på dansgolvet!! Haha

2009-09-27 @ 22:23:20
Postat av: Angelica

Killen ser ut som en kille som heter Björn, från Ystad. Något år yngre än oss. Super go kille :)

2009-09-28 @ 08:22:32
URL: http://larssonngelicaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0