Jag är så jävla trött.

Jodå, jobb hela dagen, slutade dock vid fem så det var ganska lugnt. Och lugn var det på jobbet, hade inte så många folk.
Sen körde jag och hämtade Pontus hos hans kompis mitt ute i ingenting, så jag körde honom till Tessan och då stod hon i porten och kalla på mig att jag skulle komma in, och jag menade på att jag ville hem och duscha. Först fick jag det, men sen ringde hon och sa att jag fick vända för alla var hungriga (vi skulle äta pizza) men det slutade med att jag satt är med pizzamenyn och visste inte vad jag skulle ha. haha!
Det var jätte mysigt alla fall :) Vi drack lite vin, eller jag hann att ta några klunkar, sen kom jag på att jag skulle fan köra ut till lunnarp och hämta en slip och jag skulle knacka på hos farbror för han skulle hjälpa mig. Kvart i nio knackar jag på, ja han var inte så jätte road att jag kom så sent, men jag är inte mer än mänsklig och människor glömmer saker (även om jag hade pratat med pappa en kvart innan jag körde pontus) haha!
Nu sitter jag i min säng med min älskade dator, och snuttan ligger här bredvid mig också, jag skulle kunna somna vilket sekund som helst. Med tanke på att jag ska upp vid sex tiden imorron gör mig ännu tröttare! Jag ska lämna den jävla ***** slipen innan klockan sju i ystad (!) Lagom road jag är för att gå upp så tidigt?! Tur att jag kan köra hem och lägga mig sen ;) haha!

Nåja, nu ska jag köra in till gossarna och ta vår vanliga kvällspromenad, sista kisset innan läggdags :) hehe.


Gammalt foto, sen Tessan bjöd på middag :) *Det är ju en Pupsie-pose hon kör, haha!*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0