Petra Mede show

Seriöst, jag gillar henne inte alls (hata är väl ett för starkt ord), men jag tycker hon är hjärndöd. Hon är ju inte ens rolig! Den enda anledningen att jag såg den idag är för att Johan Glans var med!

Anna besökte mig idag, vi började med att glassa lite på balkongen i den varma solen. Sen gick vi till boan, som vanligt handlar Anna mer än mig ;) haha! Jag har ändå inte pengar, skulle ändå bara ha lite denta sticks till gossarna. Efter det blev det en sväng till Ica för att handla lite mat, vi bestämde oss för att göra hamburgare. Gud så gott det var! Man kunde inte annat att längta bort till usa ;) hehe.
Det blev en liten runda med hundarna också, dock var det så jävla kallt. För trötta kanske?
Som vanligt blev det glass till efterrätt, denna gången blev det blåbärssorbet eftersom gräddglass lägger sig som en sten i magen på oss, men inte nog med det. Vi stack till Ica en gång till för att köpa något salt ;) Denna gången blev det baconchips, länge sen jag käkade det :)
Det är jävligt tur att jag ska träna imorron och att jag går ut med hundarna två gånger om dagen, annars hade jag fan varit smällfet ;) haha!

Nu ska jag alla fall gå lägga mig, det blir träning imorron med Kiddy på förmiddagen, måste vara vaken då ;) haha!

Kommentarer
Postat av: Linda

TRÄNING?! Dra mig baklänges! HAHA :D Jag ogillar Petra också. Byter alltid kanal bara för dom inte ska få tillräckligt många tittare för att göra en ny säsong!

2010-04-20 @ 10:36:02
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha ja, träning hade inte varit fel med tanke på att vi är för lata för att gå ner och handla chips:P Min träning idag kommer bli att cykla till jobbet. Woohoo:) Mina lampor funkar by the way:) undra hur länge dock! haha:)

2010-04-20 @ 12:07:23

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0