Fucking mensvärk!

Skoja inte att jag har gått med värsta mensvärken idag, heeeela dagen! Det har fortfarande inte gett sig. Så där kul att jobba, dom stunderna vi inte hade folk fick jag gå fram och tillbaka i matsalen för att jag inte skulle märka av det så mycket. Min gamla gympalärare sa alltid att det är bra att röra på sig när man hade mensvärk, så där kunde man inte komma undan gymnastiken ;) haha!
Rastlös som jag är så håller jag på att städa nu också, jag är egentligen aptrött. Det har jag varit hela dagen, tro det eller ej, men det är ansträngande att ha ont :( Hade jag stått stilla så hade jag somnat, så trött var jag. Men nu är jag bara rastlös och vill inte sitta för mycket still för att jag har ont, nu börjar det faktiskt bli bättre, men jag har fortfarande ont.
Jobb imorron också, och på söndag. Sen nästa vecka är rena semesten nästan ;) Det ska faktiskt bli skönt, det har blivit mycket jobb. Även om det drar ner på tider nu så är det skönt, dock känns det mer i plånboken. Men det löser sig i halvlek :) Det får bli en liten semester i vinter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0