Underbar dag

Vilken underbar dag jag har haft. Vid ett tiden träffade jag Carol, vi gick till boan och shoppade lite, tog en fika hos Lollo. Sen gick vi hem till mig så att Carol äntligen fick se lägenheten :P Sen bestämde jag mig för att köra in till Ystad, för jag behövde in på Jysk och Willys, så jag köpte ett tork(kläd)ställ och några korgar till badrummet. Och köpte lite mat på Willys, och fick en inflyttningspresent av Carol! En jätte fin växt och kruka, som passar jätte bra till köket :D
När jag kom hem igen så gick jag ut med Izzi, gick över till Tessan och knackade på hennes fönster och precis då kom hon och Alicia ut från porten. Dom skulle till mamma, så jag bestämde mig för att hänga på. Dock fick jag springa hem igen och sen packade jag ner Izzi i cykelkorgen och cyklade till mamma :)
Vi bestämde oss för att gå ner till thairesturangen och käka lite. En flaska vin beställdes in som vi delade på. Gissa vem som steg in sen?! PEPPE ENG! Snacka om att min haka flög ner i golvet! Jag skojar alltså inte.. det var verkligen Peppe! Han tittade på mig när jag tappade hakan, lite pinsamt :P Nåja, det var en upplevelse.
Sen gick vi en runda till Roma och tog en cider, verkligen jätte mysigt att ha en sån här dag! God mat, god dricka och framförallt .. gott sällskap. Kunde verkligen inte bli bättre. Precis vad jag behövde :)

Nu ska jag tvätta av sminket och nanna :) Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0