New York - Flyget och ankomsten

Ja, jag får väl börja blogga lite om resan eftersom alla tjatar på mig ;)

Jag och Anna åkte till flygplatsen, hennes föräldrar var jätte gulliga som körde oss. Vid incheckningen mötte vi upp killarna, och började vår resa :)
Vi hade några säkerhetskontrollen, sen var vi redo att boarda planet. Jag var jätte nervös eftersom det skulle bara vara min tredje gång att flyga. Jag hade laddat upp med tuggummi alla fall. Men jag var ganska lugn ändå, Kim var nog mer flygrädd än mig. Jag är så dum så att jag sitter och skrämmer upp mig själv, haha! Vi fick god mat och vi festade till det med ett glas vin till maten också. Vi skulle fylla i en blankett som skulle hjälpa oss komma in i landet, jävla dumma frågor och ord. Man fatta ungefär hälften!
Resan gick bra, det tog ungefär 8½ timme, rätta mig om jag har fel? Väl på New Yorks flygplats skulle vi ta oss till hotellet, vi snackade med några taxichafförer men dom ville inte köra så långt. Till sist hitta vi en som ville köra, så vi följde han till bilen och märker att det är en svarttaxi. Jippi inte! Han körde som om han hade stulit bilen, inte för att trafiken i NY är perfekt, men vi fick men för livet kan vi säga. Han sa att han skulle köra en genväg, han körde till värsta ghettot med Big Mama's och sånt. Snacka om att vi höll hårt i våra väskor och bad till Gud att vi ville därifrån!
Vi kom till hotellet till slut, taxichaffisen ville lura oss på pengar och påstå att han skulle ha mer än vad han sa innan. Hell no! Men vi gav han nån dollar extra ändå. Vi tog in väskorna och gick in, hotellet var ganska fint och inga större fel alla fall, vi checkade in och åkte upp till våra rum. Rummen var ganska trånga, men man kunde röra sig alla fall. Badrummet var skapligtstort, så vi var ganska nöjda. Killarnas rum var snäppet mindre, stackarna som var en mer ;)
Vi gick ut för att jaga lite mat, men eftersom det var söndag och ganska sent så var allt stängt. Dessutom bodde vi lite utanför så vi hade inte många resturanger i området. Vi hittade 7eleven och köpte lite öl, vi bestämde oss för att äta på hotellet istället.
På "resturangen" fick vi jätte god mat, och servitrisen var asiat och grymt förvirrad. Men hon var världens käraste :) Lätt en favorit! Hon kunde inte uttala Corona rätt, så hon sa "colona" . hi hi!
Efter maten var vi så himla trötta men vi bestämde oss ändå för att ta en öl på killarnas rum. Och bokstavligttalat blev det en öl sen gick jag och Anna tillbaka till våra rum för att sova.


Första bilden jag tog



Måste ju ha en gruppbild på tjejerna :P



Så jävla rolig Anna är som inte vill vara med på bild!


På killarnas rum

Två av killarna - Ola och Tobbe.


Kommentarer
Postat av: Anna

Men guud så vackra bilder! haha:) Usch, den jävla taxin, den hade jag förträngt! jisses! :P

2010-01-22 @ 14:16:43
Postat av: Victoria

Jätteroligt att höra om din resa och kul att se bilder :) Ser fram emot fortsättningen!

2010-01-22 @ 23:54:36
Postat av: pappsen

Va!!!! Drack ni öl!!!!

2010-01-23 @ 10:22:41
Postat av: Lottiiizz

Tycker du är dålig på att uppdatera ;) mer berättelser ifrån resan! Thihi!

2010-01-23 @ 13:08:48

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0