God middag



Vilket dåligt väder vi har fått! Det är såna här dagar man ska passa på att städa.. och packa :P Jag har lovat mig själv idag att jag ska packa, så då ska jag fantamig göra det också! Först ska jag träffa Carol lite :) För en gång skull tar hon sig till Tomelilla *kryss i taket* haha! :D Så det blir en runda på boan och en fika.
Som ni ser på bilden är mitt rum rena kriget. Det är tur att jag ska tvätta idag! 99% av grejerna som är på golvet är kläder, så det ska tvättas! Mina kläder är lite överallt just nu eftersom jag inte har en garderob längre, så jag bor i min tvättkorg och resväska förtillfället. Nåja, det är bara tre veckor till, sen har jag en garderob igen :D Kan ni förstå att det bara är 3veckor till jag flyttar?! Jag kan knappt fatta det själv, det är nog därför jag inte har packat så mycket än. Sen är det nog också lite rädsla för att flytta hemifrån, det har alla första gången, hoppas jag? Även om jag känner att jag är redo för att flytta, så är hemmet en trygghet. Men jag vet att jag alltid kan vända mig hem om det skulle vara nånting.
Nu måste jag göra mig iordning alla fall. Ciao!


Kommentarer
Postat av: bea =)

jag vet hur det är att inte ha en garderob... alla mina kläder bor i kartonger fortfarande och resten av mina sker i princip *S (för att vi renoverar)

Tur för mig att jag är i vecka 31 för jag hade ändå inte kunnat ha på mig något av det *S

2010-06-10 @ 15:24:59
Postat av: pappsen

Klart att du alltid är välkommen hem:-)

2010-06-10 @ 21:08:11

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0