Mätt och trätt

Äntligen har jag nåt uppe på den sista väggen, egentligen inte lönt eftersom dom ska ner om tre veckor igen :D haha! Men dom kan sitta där så länge. Självklart är det bilder på Elvis ;)
Jag har packat lite, fått ordning på mina kläder, tvättat och lagat mat. Känns som att jag har allt under kontroll nu alla fall. Men rummet ser ut som rena kaoset även om jag har fått bort en hel del, ni kommer väl ihåg klädhögen som jag fotade? Den är alla fall borta :D hehe.

Jag hade en jätte mysig eftermiddag med Carol också. Vi körde till boan och handlade lite, blev lite trosor och fryspåsar :P haha! Ja och leggings också :) Sen stack vi till Bullen & Bönan och fikade lite, självklart blev det bakad potatis med kycklingcurryröra :D Så gott ju !

Efter det så åkte Carol hem och jag körde till Ica för att handla. Träffade på Tessan och Alicia, och Lotta jobbade :D Så det blev ett snack med dom, eller jag sprang mest efter Alicia för hon sprang som en tosing :P

Nu ska jag nog snart sova. För en gång skull är tvn igång också, seriöst så tittar jag knappt på tv. Det chockar mig själv ibland att jag faktiskt inte vet vad som går på tv, eller om nån frågar om jag har sett det nya programet och jag säger nej. Sjukt :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0