Röda naglar, jag är mig själv igen!

Jag klippte ner mina naglar lite (snyft) och måla dom röda igen, jag hade fransk manikyr nu denna veckan. Det är absolut jätte fint, men jag trivs bättre med mina röda naglar faktiskt ;) hehe.

Så vad jag har jag gjort idag? Körde pappa till jobbet, handlade lite chips när jag var på väg hem. Kom på att mitt bankkort spärras imorron för jag har fått nytt, så jag fick panik och körde hem och letade upp kortet. Jag hittade det, men inte pin-koden! Typiskt! Så ringde jag till Sparbanken för att jag tänkte att dom kunde ge ut det till mig, självklart ringde jag fel och killen jag pratade med nästan dumförklara mig och sa "Det får du ringa till din bank om juuu" Riktigt sliskig stockholmare va det, Urk! Och när jag ringde det riktiga numret, så hade dom inte kundservice dygnet runt. SJÄLVKLART! Men jag får helt enkelt köra till banken imorron och prata med dom.
Och tackarna gudarna att Ica hade nässpray! Jag höll på att dö idag, när jag helt plötsligt blev snuvig och täppt i näsan. Jag använde nästan två paket näsdukar, haha! Nä skämt och sido. Men jag fick huvudvärk av allt snytande :(



Nu ska jag alla fall snart gå och lägga mig. Ska dricka massa vatten!

Kommentarer
Postat av: b.

Någon som vet hur man ändrar sträcket på sidan av inläggen längre som du har gjort?;D

2010-03-15 @ 10:35:21
URL: http://iamsoperfect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0