27 november 2010

God morgon!

Jag hade värsta dagen ever igår! Förutom att vi julpynta, det var ju jätte kul :D Redan då märkte vi hur det verkligen snöade, dom stora flingorna lixom. Vi skulle ha en bokning senare på kvällen och jag hoppades nästan på att dom skulle ringa och avboka, snön bara växte och växte. Gästerna kom och dom var lika trevliga som alltid :)
Vid halv tio var jag klar och skulle köra hem, ja eller hur. Bilen var täckt med tre decimeter snö och jag kämpade, men fastnade hela tiden. Jag fråga chefen om han och hans flickvän kunde komma och putta, då kommer flickvännen med en simpen kvast och skyffel (sån man har inne) JO men eller huuuur! Jag blev förbannad i min ensamhet... Efter en halvtimmes jobb gav jag upp. Jag var nära på att gå hem, men jag ringde till Carol och David, dom kom och fick loss mig. TACK SÅ MYCKET! VErkligen guldvärt! Bilresan hem var hemsk! Från Tomelilla kunde jag se två meter framför bilen. Sen här i tomelilla har det knappt snöat! Jävla SNÖ!

Men nu ska jag inte prata om detta. För det är faktiskt Douglas dag idag! Jag har precis gjort mig iordning och ska bege mig till kyrkan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0