Vart är du min kära reklam?

Nu har jag precis kommit hem och slängt in två tvättar i maskinerna, tur att jag bara har det att tvätta :) Två timmar kvar på tiden ju, och tur att det tar cirka 30-40min för en tvätt :D hi hi.

Jag och Carol har haft en jätte mysig förmiddag med kaffe och After Eight :) Sen efter gick jag en snabb runda på H&M och köpte lite nödvändigheter; concealer, nagellack och jobbetishar.

Jag tycker att brevbärarna kan komma tidigare med posten! På förmiddagen! Ska man behöva vänta hela dagen på sin post eller? Nej, det tycker jag inte. Kanske dax att skriva in klagobrev till dom? Nä, så tantiga ska vi inte vara. Jag kan klaga bakom ryggen på dom istället ;) haha!

Mitt jävla betyg måste jag också leta upp, det ligger säkert i någon låda i förrådet. För det ligger inte i lägenheten allafall. När jag var på min gamla gymnasieskola och prata med min gamla mentor så sa hon med en sur min "betyget ska du vårda nätt och ömt", Baaah! Nåja.. Jag är ganska slarvig om saker jag tror inte betyder något. haha! :D

Måndag idag.. det blir städning på Izzi och i lägenheten. :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahaha mina betyg sitter i en plastficka i en pärm.



Och någon måste ju få reklamen sist vettu, alla kan inte få på morgonen. Du vet... Normala människor jobbar 8-17 och är inte hemma mitt på dan som du som jobbar seeeent istället! :P Haha. Vi får vår kvart över elva iaf! ;)

2010-11-22 @ 14:54:49
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0