Jag har bara mysdagar !

Vilken dag! Jag är helt slut nu.
Klockan tio stod Tessan och Alicia på dörren. Vi gick ner till marknaden och shoppade lite smått. När vi stod som två tanter och tittade ut kryddor som vi skulle köpa kom fullt med tanter och började tränga sig och knuffas. Jävla muppar! Alicia fick åka lite karuseller, hon tyckte att dom två första var roliga, tredje så där och den fjärde började hon gallskrika :D
Vid tolv tiden var vi så frusna att vi gick upp till moster becka, hon bjöd på kaffe, hennes goooda nybakade franskbrödbullar, sedan en underbart god tårta (kaka?)
Efter en stund körde jag och hämtade Bea och dogge Liten, lilla stackaren var inte alls på humör och bara skrek :)
Sen gick jag upp till Becka igen, och vi bestämde oss för att gå ner till marknaden igen, återigen blev det lite kryddor, det är ju så himla billigt :)
Vi gick förbi ett stånd med parfymer, becka ville ha en så vi stannade. Säljaren var jääätte flörtig till mig, och frågade nästan ut mig med 20frågor, bad om mitt nummer och sånt. Nåja, det var kul att känna sig lite söt och speciell för en stund :) Sen undvek vi att gå förbi hans stånd igen alla fall..
Efter våra rundor gick vi upp till Becka igen, fikade lite och snacka. Skrev upp massa cheesecake recept ;) Muuums! Sen bestämde vi oss för att handla lite mat, så vi körde iväg till både ica och konsum för att handla lite kvällsmat.
Så hela kvällen har jag varit hos moster och myst :) Såå trevligt.


Jag drömde en mardröm inatt, en dröm som jag har drömt förr. Jag och x antal personer står i en hiss, helt plötsligt saktar hissen ner och börjar tippa, och sen bara faller den rakt ner i 220km/h. Hissen fastnar och vi försöker gå igång den igen. Skräckslagna är vi.
Det var därför jag vaknade klockan sex imorse, mitt hjärta gick i 120. Izzi var också med i hissen, och jag var livrädd för att tappa henne i hissutrummet. Usch.. så hemskt. :(

Nu ska jag gå lägga mig. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Fan va läbbigt. I måndags natt drömde jag också att jag störtade med en hiss tillsammans med min klass från Gymnasiet. På måndagen skulle jag åka hiss till min skola. Livrädd fan!

2010-10-22 @ 10:10:21
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Var e bilderna som du tog på mig o alicia? :D

2010-10-22 @ 11:52:45
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0