Jo, jag lever :)

I fredes var det jobb som gällde, jag och Anna var flummigare och stördare än nånsin. Sen bestämde vi oss för att ta en spontan öl efter jobb, lättöl för mig givetvis. Vi stack ner till Kingan en stund, sen vidare till Soft där vi träffade på två killkompisar. Jag och Anna var lika störda fortfarande, när vi var ute och rökade showade vi för kompisarna genom fönstret, och ja alla andra för den delen. Jag gjorde den välkända trappan ;) haha! Förresten, sen när har dom 21årsgräns? När jag såg lappen, så tänkte jag "Men shit, jag är bara 20" Men tji fick jag, det var länge sen ;)

Igår när jag vaknade kände jag mig riiktigt bakfull (på en lättöl?) Men okej, kom hem sent och sov inte i så många timmar. Segare än Gandhi var jag, huvudvärk till tusen. Varkens kaffe, vatten eller mat hjälpte på hela dagen. När jag kom hem så släppte det, tack gode gud. Jag lyckade spilla murkelsås över hela min soffa också, typiskt mig. Sen jävla såsen innehåller i princip bara grädde så nu har jag en stor fet fläck :P

Idag blev jag väckt lite i tio, så jag gick ut med Izzi. Det är ju strålande väder, friska vindar och en sol som värmer. Kan inte bli en bättre septembermånad :)

Snart ska jag börja med kanelbullarna tänkte jag :) Ciao!

Kommentarer
Postat av: Therese

Köp "Ta bort" spray,den heter så alltså,"Ta bort"..den ska vara skit bra!!:D

2010-09-05 @ 16:16:12
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0