Underbar dag :)

Dagen började med jobb, jag hade och göra hela tiden, vilket var otroligt skönt! Även om vi inte hade jätte många gäster så hade jag att pyssla med. Det var ju otroligt fint väder så alla gästerna satt ute :)
Efter jobbet körde jag hem och gick en runda med Izzi, det var ju så härligt väder! Sen ringde jag Tessan och hon och Alicia kom över på fika :) Gud va jag älskar min syster och mitt lilla underbara gudbarn! Alltid lika roligt att få besök. Alicia krängde mina goda kanelbullar som bara den, får nog baka en ny sats ;) hehe.
När dom hade gått så kom Lotta på besök, hon var så himla rastlös ;) haha! Har nog aldrig sett henne så. haha! Hon stannade över på kvällsmat, jag lagade ugnsbakadfalukorv med potatis. Det är ju en klassiker som alltid funkar :D Sen var vi och solade, och jag måste bara säga att jag har nog bränt mig för första gången i ett solarium! Men nångång får vara den första :)


Pupsie när hon var liten? ;)


Mitt mästerverk ;)


Jag och Izzi träffade på en bebiskotte när vi var ute och gick, marken rörde sig också. Scary :S

Det har varit jätte mysigt att ha mina systrar och gudbarn på besök! Det känns underbart att dom kan komma hem till mig nu, till mitt egna hem :) Då känns det verkligen att man har ett eget hem .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0