20 april 2011

God middag!

Igår var det full rulle. Först blev det FU, där jag fick träffa söta Emma igen som var dunderförkyld! Sen vid lunch skulle jag börja jobba så jag packade mina saker och begav mig. Jobbet gick bra alla fall, mycket bra ;) more money! Efter körde jag till Carol och tog en snabb kaffe med henne, mycket mysigt var det. Skönt att prata med henne :)
Sen körde jag hem, fixade lite här hemma och sen hämtade Anna upp mig och vi körde till Ica för att handla. Det var ju vår "krängar-tisdag" igår :) hehe. Det blev att vi köpte en helgrillad kyckling och massa sallad. När vi stod och skulle välja vilken feta ost vi skulle ha så hittar jag en och säger "Åh, titta ooost" HAHA! Jag blev ganska dumförklarad sen ;) Ja jag vet inte vad jag tänkte på, eller om jag tänkte alls.
Maten blev allafall jätte god, det var ju ett tag sen jag käkade kycklingsallad :) Efter maten skulle vi ut och kissa izzi och röka, precis när jag stänger dörren kommer jag på att jag inte har med nycklarna (jag har ju smäcklås) Vi får panik, går över till Tessan och tänkte låna hennes bil så att vi kunde köra och hämta min extra nyckel hos mamma, smen bilen hade ju hon! Så vi lämnade Izzi hos Tessan och började vår promenad till mamma. Så klantigt att glömma nyckeln, men det är inte första gången och det lär inte bli den sista ;) hehe. Vi fick en liten promenad alla fall!
Sen blev det lite glass och popcorn, kan ju inte bryta traditionen med att äta mycket ;)

Idag var jag tröttare än gandhi när jag vaknade. Men det var skönt att vara ledig från allt, ingen jobbcoaching och inget jobb. Så härligt :) Det är bara synd att det är så himla tråkigt väder idag, solen kommer fram i två sekunden sen är den borta igen. Men tur att det är lite varmare i luften :)
Och jag är jätte glad för jag ska träffa Rebecka i Kristianstad imorron! Det är så himla synd att vi träffas så sällan, men vi är alltid bästa vänner :D

Nu ska jag göra nåt vettigt tänkte jag.. Vad vet jag fortfarande inte :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Det var iof en rätt skön prommenad, trots att den var påtvingad och att vi var kissnödiga båda två! haha:P

2011-04-20 @ 21:16:43

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0