19 december 2011

God förmiddag!

Det har varit full rulle hela helgen. Mest jobb faktiskt, helt otroligt att det snart är slut. Julfest på torsdag :D
Idag tänkte jag att jag skulle börja på att städa ut min gamla lägenhet. Det värsta som finns, jag har dragit på det nu i en vecka, så jag måste verkligen börja på det. Någon som vill hjälpa mig? :P haha! Jag tycker att flyttstädning är det tråkigaste som finns, man måste städa varenda vrå som finns. Kommer ihåg när jag hjälpte Elna, jag höll på att dö :P haha!

Jag måste verkligen ha en ny mobil. Jag hittade en Sony Ericsson Xperia Mini på netonnet, som är mycket billigare än Arc S, den som jag egentligen vill ja :( Men jag betalar inte ca 3600kr för en mobil, så snål är jag :) Men jag är lite rädd för att den hära minin ska vara för liten, för liten är den ju.


Jag älskar Sony Ericsson, det är helst det jag vill ha. Jag har ju krav också vad mobilen ska ha i den, framförallt en bra kamera. Här är bara 5megapixel, men förhoppningsvis är den relativt bra ändå :)


Annars är denna Nokia 500 också jäklig snygg. Jag tycker om kantiga mobiler, helst ska man kunna döda med dom. hahahaha! Skämt och sido :) Men där är ingen blixt eller lampa i den och bara med 5megapixel kamera. Men mobilen i sig verkar skit bra.

Det finns så mycket telefoner nuförtiden att man blir helt yr ! Och dyrt som fan är det också. Nåja, jag får smaka på det lite alla fall :) Det är ingen panik än, men jag tycker bara det är jobbigt med den telefonen jag har är att jag kan inte se mina samtalslistor för telefonen radera hela loggen för ett par månader sen, och mina program dessutom! Den får såna ryck ibland att den raderar mina medelande och sånt. Skumt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0