30/12-10

Vi vaknade av ett bankande ljud, det var vägarbetare som skulle göra om trottoaren. Jag kunde inte somna om, så jag bestämde mig för att duscha och göra det andra medans Linda sov :) hehe. Vi åt frukost och gjorde oss iordning, mötte upp Mouloud och begav oss till en stor marknad. Det var verkligen jätte mysigt, en inhemsk med massa billiga saker. Jag shoppade för hela slanten! Det blev en jacka eftersom det kan bli lite kallt om kvällarna, en väska och lite smått och gott. Efter några timmar begav vi oss tillbaka till hotellet och lämnade våra saker och gick till ett internetcafe. Vi blev verkligen grek på tagentborden! Det var helt bakvänt. Men vi klarade det :)
Dessvärre blev vi bara kvar på internetcafét 45 minuter eftersom Mouloud kom tillbaka och var helt förstörd. Han hade fått ett samtal från sin bror som var hemma i Sidi Ifni om att deras mamma var riktigt, riktigt sjuk och var döende. Hon har varit sjuk i 3 år från och till. Haft mycket problem med bronkit och andra luftrörsproblem. Tanken var att vi skulle åka till Sidi Ifni och hälsa på henne den 2a januari men så blev det ju tyvärr inte..
Vi gick tillbaka till hotellet och jag gick upp på rummet så att Linda kunde trösta M.
Efter en stund kom hon, och vi bytade om och gick ner igen. Vi mötte upp M och Rashid, men R kunde inte följa med oss och äta.
Vi gick och köpte lite bröd så att vi hade frukost. Precis när vi kommer in i butiken springer det en mus längst golvet och Linda ger ett sånt jävla skrik att alla börja garva :P hahaha! Sen gick vi till en resturang (Babel) och åt marockansk mat. Jätte gott var det :D


Favoritresturangen :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Den jävla tröjan ska brännas!

2011-02-05 @ 21:31:01
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0