9 februari 2011

God middag.

Strålande väder idag! Jag tänkte faktiskt att jag skulle cykla till jobbet idag :) Dels för att jag inte får köra med bilen, he he. Och jag har sagt att jag måste motionera mer, då passar det kanon. Det är ju strålande väder idag :D

Hur var gårdagen då? Steg upp halv sex, gick hem med Izzi och gav henne mat och natta henne igen. Sen hämtade P upp mig och vi körde och lämnade han på jobbet. Jag körde vidare till Anna som hade en kopp kaffe redo till mig, snacka om att jag inte var vaken :P haha! Vid halv åtta körde vi mot Malmö, jag blev mer nervös ju närmare vi kom. Vi hittade dit alla fall, utan att köra vilse! Kryss i taket! Vi gick in på Grönlunds Trafikskola och hittade dit vi skulle. Det blev infomation i över en timme, och det övertygade mig mer att börja där.
När det var slut så försökte vi hitta till IKEA, vilket gick jätte bra, vi behövde inte ens gpsen ;) När vi kom dit sprang vi till resturangen, syltna till tusen var vi ju! Dock började inte den riktiga maten förrän elva och klockan var fem i, så vi gick en runda först. Vi träffade på Mimmi som gick i min klass på gymnasiet, så himla kul :D Jag har ju inte räffat henne på bajslänge!
Klockan slog elva och vi begav oss till resturangen, beställde vår mat, betala och försökte få lite dricka i glaset. En kille var snäll och hjälpte oss :P
Mätta och belåtna gick vi och titta på vad vi skulle ha, vi märkte också ganska snabbt att vi var förföjlda av dricke killen och hans kompisar. Genom hela ikea gick dom efter oss, till och med i garaget! Om ni ser en mörkgrå volvo, skrik!

Sen körde vi till Ystad och gick in en snabb runda på Rusta, sen kasta jag av Anna hos henne och körde hem :) Jag var så jävla trött när jag kom hem, jag sov nästan stående men jag var tvungen att hoppa in i duschen. Pappa ringde också och bad mig att köra ut blöjor till Bea. Så trött jag var.
Jag gjorde mig iordning och begav mig till mamma som fyllde år! Grattis! Hon bjöd på jätte god potatissoppa med hembakade bullar. Efter en stund körde jag och hämtade P, han skulle duscha sen körde vi till mamma igen.
Det var jätte mysigt, bara synd att jag höll på att somna varannan sekund. Speciellt efter att mamma bjöd på vin.

Man kan säga att jag gick och la mig direkt när jag kom hem och somnade på två röda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0