En massa babbel

Det som mest springer runt i mitt huvud just nu är pengar. Tyvärr har det blivit ett beroende eftersom om man inte har pengar kan man inte leva. Hemskt, men så är det. Därför hade det varit lättare att bo nere i Marocko, där pengar inte har någon betydelse.
Jag har precis betalat skatten på bilen som kom i vanlig ordning i en klumpsumma. Jag kan villigt erkänna att jag fick ta hjälp, annars hade jag fått ställa av bilen och det hade jag inte kunnat för jag behöver den. Okej, nu är där körförbud ändå för att den inte är besiktigad, men det är bara ett stenkast dit. På med nya däck, sen är den fit for fight.

Linda berättade för mig idag att jag har blivit poetisk, det må va sant. Jag är mer harmonisk nu enligt mamma. Har jag blivit en ny människa kanske? :) Det sägs att det ska behövas en annan människa för att få fram den bättre människan i en själv.
Ikväll tänkte jag att jag skulle göra nåt med fläskfile. Antingen en gryta eller heltstekt. Jag har inte bestämt mig, P beställde med klyftpotatis och b-sås, så troligtvis blir de det :) Lite svag är man ju. Och han har det bra nu när jag står i köket, som pappa säger; "En välgödd man är en lycklig man." Det är roligt när maten uppskattas :)


Bild lånad av denna tjejen.
Jag måste ju säga att det ser förträffligt gott ut!

Kommentarer
Postat av: Linda

Pengar har ingen betydelse där förrän man blir sjuk. Sjukvården där kostar multum :S



Alla behöver vi hjälp ibland så det är inget att skämmas för :) Du sträckte ut din hand (eller soffa) när jag blev utkastad och jag sträckte ut min nu liksom :) That's what we do for friends! :)

2011-02-11 @ 18:38:19
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0