14 januari 2011

God eftermiddag

Vädret idag är dimmigt, tågen är inställda och jag har en känsla av att jag inte kommer få min väska idag heller.

Just det, gårdagen.
Anna kom hit i vanlig ordning vid tolv, vi bestämde oss för att gå till Bullen & Bönan.. i vanlig ordning :) Självklart i vanlig ordning blev det bakad potatis med kycklingcurryröra, jag vet inte.. men varjegång jag beställer av ägarna så får jag större skål med röran, eller det är bara inbillning? Dom kanske vet att jag äääääälskar den :D Vi hade jätte mysigt och roligt som alltid. Vi gick sedan hem och tog en kopp kaffe och käkade massa kakor. Massa mer skit snack, sen skiljdes vi åt som ännu mer goda vänner :)
Jag begav mig till P och spenderade några timmar där. Mamma ringde på kvällen och frågade om jag kunde köra henne till sjukan för hon mådde inte alls bra, jag blev ju hispigare än Gandhi och for och hämtade henne och körde i det fina snövädret in till Ystad. Väl på akuten fick vi vänta länge. Vi fick vänta på att ta provet i en timme, sen väntade vi i tre timmar till. Vi blev lurade av snaskautomaten på 20spänn och där var en gammal gubbe som satt och rökade i väntsalen, jag sa till sköterskorna och när dom sa till han sket han i vilket och han tyckte det var förjävligt att man inte fick röka på ett sjukhus. Hur faaan är man funtad???! Dessutom var doktorn bobbed och nonchalant och lite arrogant när han väl kom efter tre timmar!
Jag kom hem vid fyra tiden. Jag var tröttare än Gandhi, men lyckades va uppe en stund till :) Sen sov jag som en stock fram till halv elva. Eller jag tvingade mig upp då eftersom jag ville vara vaken ifall Kastrup ringer med väskan.. vilket dom inte har gjort än! Jag blir grek, jag ska fan stämma dom!! Fyra dagar har jag väntat! OM jag inte får den idag får jag ju säkert vänta till måndag. Jävla idioter! Jag ringde dom igår ju.. Dom hade tydligen ringt mig på morgonen men inte kommit fram, ringer man inte fler gånger sen då?! Men hon jag pratade med sa att den skulle komma idag så det får jag verkligen hoppas..
Nu ska jag hoppa in i duschen, det är fan att jag inte har min fön och plattång!!

Kommentarer
Postat av: Linda

AFRO! :D

2011-01-14 @ 14:51:23
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0