28/12-10 Polisen

När vi vaknade var det mulet väder :( Ingen strand alltså, men det var ändå ganska varmt.
Vi åt pizza till frukost, det som blev över. Bara det att pizzan var stelfrusen för att kylskåpet är en gnutta för kallt. Sen blev det en välbehövlig dusch! Vi orkade inte att duscha när vi kom till hotellet eftersom vi var så trötta och klockan var mitt i natten när vi kom.
När vi var klara mötte vi upp mouloud, sen gick vi en promenad och vi bestämde oss för att ta ett litet tåg som tog oss på en runda runt stan.
Vi tog en liten lunch också, jag blev helt chockad när servitören kom in med min fanta. Den var inte gul, den var riiiiktigt orange! Och så var där massa katter som ville ha mat, usch tycker så synd om dom :(
Sen tog en en taxi till ett varuhus så att vi kunde köpa hem lite frukost. Affären var jätte stor! Och jätte mysig, för att det var som att gå på en inhemsk marknad, med massa kryddor i stora lådor och frukost i höga berg.
När vi var klara tog vi en taxi tillbaka till hotellet för att fräscha upp och byta kläder. Vi bestämde oss för klänning, men det skulle vi inte gjort, för alla männen råglodde på en!
Vi gick till stranden och väntade på Moulouds kompis Rashid som skulle göra oss sällskap vid middag. Efter en stund kom han och vi gick till resturangen, det blev indiskmat. Mums! Vi hade skit roligt, Linda spelade pajas som vanligt ;) hehe. Sen efter maten tog vi en promenad.
Just det, vi fick att göra med polisen. Man får inte pussas offentligt där nere.. pojkarna började bråka med polisen, och det slutade med att dom åkte till polisstationen. Klockan var då klockan tre på natten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0