30 juli 2011

Kan ni tänka er att på måndag är det 1 augusti? Jag längtar. För då är det ännu närmare sommarens slut ;) Jag vet att jag låter negativ, men denna sommaren vill jag bara glömma. Den har inte varit bra nånstans. Jag hoppas på att vi får en fin och mysig höst istället, och en veckas semester i solen hade inte varit fel.
Jag tänkte att jag skulle bege mig en runda till boan, jag behöver verkligen höstskor. Om det ska vara sånt här väder länge till så behövs det. Mina fakeconverse är ju sönder! Dom som va så sköna :) Sen ska jag till kvantum och köpa hem lite mat. Tänkte att jag skulle göra storkok idag. Korvstroganoff! Göra lite matlådor så att jag inte bara äter av Familjen Dafgård hela tiden ;) För korv stroganoff kan man äta sju dagar i veckan, eller hur Therese? haha!

Förresten så har jag gått ner ett kilo till.. Så sammanlagt har jag gått ner 4kilo men känner mig större än nånsin! Har jag tappat dom kilona bakom öronen eller? haha! Nåja. Till hösten ska jag börja träna på gym tänkte jag ;) Jag måste bli lite fastare alla fall.

Ja, jag får väl fräscha till mig och köra iväg. Ciiiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0