Ooops



Jag "råkade" klicka hem lite bantningspiller.. Eller det är fettförbränning, kosttillskott. Inget farligt. Godkänd och allt, finns på hälsokostaffärer och så :) Jag känner att jag aldrig blir av med mitt fett, och det är ju en bra start, en början till ett sundare liv. Till hösten tänkte jag skaffa ett gymkort, här ska vi bli "fita" haha!
Jag vet att pappa just nu när han läser detta biter på sina naglar och drar av sig håret, för att vi håller på att "banta" hela tiden. Jag ska inte bli pinnsmal, bara sundare. Jag skulle aldrig vilja bli size zero, där ska ju vara lite och ta i ialla fall. Men kroppen mår bra av att inte ha övervikt och muskler behöver vi ju ;)
Med tanke på att jag har lite ledvärk då och då, så måste jag bli sundare. Och vad är bättre då än bra mat och motion? Och dessa pillerna är bara en klapp i rumpan så att jag kommer igång med det, hjälper mig att gå ner dom första kilona liksom. Jag tror att detta kommer bli bra. Jag mådde ju så bra i början av året när jag vägde mindre, sen hände det dära och nu blir jag inte av med kilona. Skit störigt! Jag stör mig mest på magen, för att den är gigauntisk och svullen hela tiden. Okej, det kan också bero på stress eftersom jag jobbar ganska mycket nu.. Men ändå.

Nä, nu måste jag ju sova. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Bettis!! Kolla så att där inte är "sunefrin" i dem pillerna.. för jag köpte ju "burn" tabletter för något år sen och det visade sig att dem klassades som doping tabletter om man åt dem :S Så slutade direkt.

2011-07-20 @ 09:43:01
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

I små mängder är det nog inte farligt.. men det är ju typ "knark" eller något :S ?! Sök på "snuefrin" på google så står där säkert lite information om det.

2011-07-20 @ 15:57:22
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Hittade lite om biverkningar när man intar "synefrin": När det gäller bieffekter så finns alltid risken att man kan drabbas av höjt blodtryck, ökad hjärtrytm, huvudvärk, sömnproblem, hjärtklappningar, etc. när man tar produkter som innehåller synefrin, octopamin, hordenin, etc. Man behöver inte drabbas men risken finns, vissa påverkas mer andra mindre. Knappast o rekommendera att fortsätta stoppa i sig grejerna om några såna symptom uppstår. Problemet dessutom är väl egentligen att det inte finns tillräckliga studier som visar på att synefrin verkligen ökar fettförbränningen.

2011-07-20 @ 15:59:13
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Linda

Köp Alli istället så skiter du på dig om du syndar ;)

2011-07-20 @ 22:05:15
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Lottiiizz

men dem tabletterna jag köpte va oxå godkända. Men om du börjar känna dig konstig när du tar dem, sluta då. Jag fick huvudvärk, kände mig hög, vi så mkt energi att det nästan va läskigt.. Jag bara skakade. Fick hjärtklappningar som gjorde riktigt ont. Men i samband med träning va dem bra, jag orkade så mkt mer. Men det va lixom inte värt det.. Men prova dem. Va försiktig bara!

2011-07-20 @ 22:44:00
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0