18 juni 2011

Snacka om att det var segt att jobba igår. Huvudvärk, christina kom med kaka, inga gäster, tyskar som kommer in med sin hund i resturangen (!)
Efter jobbet hämtade Tony upp mig med Lotta och Baz. Vi skulle köra en runda på Ystadträffen, men där var knappt något folk ! Så himla tråkigt. Så vi körde till Supermarket och köpte lite bär och grädde.
Väl hemma skulle vi titta på film, men det blev jäävligt utdraget. De andra ville se skräckfilmen "Husk", jag totalvägrade, dom tjatade på mig förra gången vi skulle se film. Baz säger att han ska sätta igång en annan film.. bara det att när filmen börjar så står där med stor text "HUSK". Åh nej! Han har lurat mig. Men jag orkade inte bry mig, jag fick titta på den jävla filmen ändå. Vi kunde stänga av den om den blev för läskig.
Filmen var ju ganska bra, men läskig! Handlade om några ungdomar som kör av vägen, sen blir dom mördade av männskliga fågelskrämmor. Självklart skulle pojkarna somna mitt i filmen! Jag och Lotta satt där själva och var rädda ju ! Så jävla schysst :P

Idag blir det ett andra firande för Pontus student :) Nu blir det ute hos pappa, nästan hela släkten kommer. Det kommer nog blir jätte trevligt !
Jag måste göra mig iordning nu, sitter med mjukiskläderna på mig :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0