20 februari 2012

God morgon!

Solen skiner och det känns nästan som vår :) Underbart!
Jag har haft fullt upp hela helgen. På min födelsedag blev det mys med Mattias, eller jag låg i soffan med huvudvärk, men sånt är livet :)
I lördags vaknade jag sjukt tidigt, tjugo över sex. haha! Det var bara att stiga upp, sen köra mamma till jobbet :) Sen stack jag, Mattias och Andre till Ystad och gjorde lite ärenden, köpte gardiner till köket, för tydligen passade inte mina rosa ;) haha! När jag kom hem försökte jag sova en stund eftersom jag skulle jobba natt. Jag hann att sova en timme, försova mig för jag skulle hämta mamma. När jag kommer hem igen och tycker att jag ska sova en stund till så kan jag inte somna! Självklart :P Men det gick bra ändå, jag la mig i soffan och vilade.
Sjukt nervös var jag för att jobba natt också, men det gick bra. Jag skulle morgon ass ta morgonrutinerna, men jag fick ta det. Suck. Men man ska väl lära sig det också.
Körde hem snabbt och försökte sova, när jag kom hem så steg Mattias upp :P Det blev cirka 3½ timmes sömn, så typiskt. Nån timme till kunde jag ju sova ! Sen tog jag det lugnt och gjorde mig iordning. Jag skulle börja jobba igen klockan sex och jobba till tio, men så klart blev det till elva för att natt ass var sen. Snacka om att jag var trött när jag kom hem, mattias låg redan i sängen så jag gjorde mig iordning och la mig bredvid honom.
Idag är jag fortfarande seg, ont i varenda muskel i kroppen. Bläää! Men det ska vi bota med en promenad ner till byn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0