14 Juni 2013

Det var verkligen länge sen jag skrev någonting här. Allt och inget har hänt.
Jag saknar min lilla flicka otroligt mycket, jag kan fortfarande inte fatta att hon inte är med mig längre. Jag vill att du ska vara vid min sida, jag hade verkligen behövt dig nu Izzi <3
I onsdag passade jag Alicia, jag har verkligen saknat det lilla grynet. Hon kan verkligen få en att skina upp :) Vi lagade mat, gick ut på lekplatsen, sen gick vi in och käkade glass med M och busade.
Idag gick jag upp lite innan halv nio, jag har börjat med att vakna tidigt. Jag vaknade redan vid fem och var jätte pigg, men jag kände att jag inte kunde gå upp då :P Så jag lyckades somna om efter en stund. Så jag har diskat, städat lite i mitt förråd, och kollat efter microvågsugnar på nätet. Det är inte billigt nuförtiden, men jag känner mig ganska hjälplös utan en :)
Igår var jag och moster becka en runda på Ikea. Vi hade skit kul som vanligt och hon kan verkligen få upp ens humör :) Bästaste moster! Och för mig blev det shopping, men det behövdes lite smått och gott tyckte jag . Det var bara skönt att komma ut också faktiskt. Vi var där i tre timmar, sen körde vi hem, eller ja.. först ett stopp på McD ;) sen när vi kom till tomelilla gick vi snabbt in på Kvantum, efter det snabbt ut en runda till Lunnarp och lämna salva, och sen hem igen ! Jag var hemma lite innan åtta tror jag. Helt slut!
I eftermiddag ska jag för första gången färga mitt hår hos frisören (!) Jag stod framför spegeln för någon dag sen och såg att mitt hår såg ut som en zebra, bara för att jag har färgat det själv. Så innan jag körde till jobbet då gick jag in till Thess och sa att hon måste fixa min katastrof! Det ville hon gärna, hehe. Och jag ska ta en klippning när jag ändå är i farten. Mina hårtoppar är så klyvna!
 
Nu ska jag göra något vettigt, fortsätta i förrådet och klädkammaren? Antagligen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0